tannlege

Book din neste Tannlegetime i Grünerløkka

Book din neste Tannlegetime i Grünerløkka

Det å gå til tannlegen er noe vi alle sammen burde prioritere. Vi vet at det er viktig, men likevel er det mange som enten glemmer å gå til tannlegen eller som gruer seg så mye at de aldri får bestilt time. Det er viktig at man ikke bruker omstendighetene i verden det siste året til å la være med å gå til tannlegen, for sannheten er at det er en viktig del av helsen vår og det er kanskje viktigere nå enn noen gang før.

Velg å bestille din neste tannlegetime i Grünerløkka nå, sånn at du vet når du skal dit igjen. Det er en av de viktigste tingene vi kan gjøre for å komme oss til tannlegen ofte nok. For hvis det allerede ligger i kalenderen er det ikke noe vi kan glemme. 

Velg å bestille time på forhånd

Det å bestille time hos tannlegen er noe mange glemmer. Det er ikke så bra for tennene våre at vi glemmer å dra til tannlegen og ikke bare fordi det er smart å sjekke om man har behov for hjelp til noe mer alvorlig, men også for å rense tennene, legge på fluor de stedene man trenger litt ekstra beskyttelse og bare for å være sikker på at alt er som det skal være.

Hvis man velger å bestille sin neste tannlegetime i Grünerløkka når man er hos tannlegen ligger den allerede i kalenderen og det er noe av det beste man kan gjøre for tannhelsen sin. Da er man allerede klar over når neste gang er og man glemmer ikke å bestille time.

Tennene og lommeboka di kommer til å takke deg for nettopp det lille initiativet. For hvis man må avbestille i stedet for å bestille er det mer sannsynlighet for at man kommer seg til tannlegen.