ecolab norge

Det beste innen profesjonell renhold

Det beste innen profesjonell renhold

Hygiene og renhold er noe det blir mer og mer fokus på, og derfor stiller virksomhetene også høye krav til rengjøringen i dag. For å kunne leve opp til dette er det nødvendig å ha med de riktige produkter og det riktige utstyret som sikrer effektiv, enkel og ikke minst sikker rengjøring.

Stort utvalg av kvalitetsprodukter

For deg som har et rengjøringsfirma er det derfor nødvendig å anvende utstyr og produkter som lever opp til en høy standard. Det gjør ikke bare resultatet bedre, men sikrer også at du og dine ansatte får en enklere arbeidsdag og kan ta bedre vare på dere selv med gode arbeidsforhold og produkter som er trygge å bruke.

Ecolab er et merke som har spesialisert seg innen renhold, og de leverer et stort utvalg av produkter på området. Blant deres sortiment finner du utstyr som mopper og doseringsenheter samt en lang rekke produkter som vaskepulver, tøymykner, oppvaskmiddel, toalettrens og forskjellige rengjøringsprodukter.

Slik kan du finne et stort utvalg av de produkter du uansett bruker i hverdagen, og her er du altså garantert en høy kvalitet fra start til slutt.

Det sikre valget

Eco lab fokuserer på effektive produkter som klarer oppgaven, men som likevel er sikre for deg å bruke. Det betyr også at en lang rekke av deres produkter har miljømerkinger som Svanemerket eller den anerkjente EU-Blomsten. Det er din garanti for at produktene er trygge å bruke for både deg og miljøet, og det kan bidra til å minske mengden av farlige kjemikalier som brukes.

Så neste gang du skal kjøpe rengjøringsmidler eller annet utstyr, så ta en titt på Ecolab og se deres store utvalg av produkter. Du kan helt sikkert finne noen som passer for deg og dine behov, og du vil fort merke at kvaliteten er i absolutt topp.