Sneakers Herre

En skogarderobe som passer til alt

En skogarderobe som passer til alt

Lurer du på hva skogarderoben egentlig bør innbære? Har du bare et par gode sko og føler alltid du mangler noe presentabelt, eller kanskje har du for mye som ikke passer? Da kan du lese med videre her og få et innblikk i hvordan du skal tenke for å sammensette den perfekte skogarderobe. 

Sørg for å ha sko til alle anledninger

Sneakers Herre

Det er faktisk ikke sånn at herresko bare trenger å være blankpolerte lakksko eller dressko, det kan også være sko som er mye mer casual, som Sneakers til herre. Sneakers er jo ikke noe som behøver å bety at det ikke er pent eller pyntet. Det finnes nemlig sneakers i alle avskygninger og kvaliteter, og man kan enkelt bygge opp en del av skogarderoben med lekre sneakers som passer til alt. Det viktigste er dog at det er noe som passer inn i din personlige stil. 

Finn din personlige skostil

Det å ha en skogarderobe handler faktisk like mye om stil som det klesgarderoben gjør. Det er mange nyanser man kan kommunisere gjennom fottøy, og her opplever mange menn at man faktisk kan leke seg i mye større grad enn man kan med mye herretøy som dress, bukser og skjorte. Det er en enkel måte å dresse et antrekk opp eller ned på, å velge de riktige skoene. Hvis du synes du har noe litt formelt på og gjerne vil sørge for at det blir balansert litt bedre, ja, da kan du bruke et par Sneakers i stedet for blankpolerte herresko. Eller kanskje noe i semsket skinn, for å gjøre inntrykket mer matt og dempet. Med sko kan man også leke seg med forskjellige farger og uttrykk og sørge for at man får understreket sin personlige stil. Derfor er det mye rom å leke seg når det kommer til herresko, og det er mye gøy å oppdage.