dab radio

Få ny DAB radio til ditt hjem

Få ny DAB radio til ditt hjem

Trenger din gamle radio til å bli skiftet ut til en nyere modell? Eller har du bestemt deg for å investere i din første radio? Da er det mange muligheter å velge mellom. Det finnes nemlig et stort utvalg av digitale radioer, eller dab radioer, på markedet i dag. Så du har rik mulighet til å finne en som passer for deg og dine behov blant de mange modeller. 

Hos 123 elektronikk kan du finne et imponerende utvalg av dab-radioer for alle behov. De leverer radioer fra noen av markedets førende produsenter. Her kan du blant annet finne varianter fra Denver, Nedis og Imperial Dabman for å nevne noen få. De tilbyr blant annet en rekke veldig stilige radioer i retro design med masse flotte detaljer. Her kan du få en virkelig flott radio med alle de detaljer du kjenner fra «gamle dager», men med optimert funksjon og masse smarte egenskaper. Foretrekker du en mer moderne og minimalistisk design, da finner du også masse fine radioer i denne stilen.

De forskjellige DAB-radioer er utstyrt med ulike funksjoner og egenskaper, og her gjelder det for deg om å finne ut hva du har behov for. Skal det for eksempel være en trådløs utgave? Eller er det en må-ha at det er Bluetooth så du kan koble den opp til telefon? Eller vil du foretrekke en radio med innebygd internett-radio? Det er helt opp til deg å velge, og du kan fritt finne den radioen som best lever opp til dine behov.

Uansett hvilken modell og variant du velger, så kan du være helt sikker på at kvaliteten er i topp. Alle radioer er holdbare og brukervennlige, så du får en dab-radio som du kan ha stor glede av i hverdagen i mange år frem. Og så får du dem samtidig til veldig rimelige priser.