Caravan

Finn di nye caravan i dag

Finn di nye caravan i dag

Det er noe helt særlig med bilferier. Her har du friheten til å kjøre akkurat der du vil, uansett om det er snakk om en biltur gjennom Norge eller til utlandet. Du er ikke begrenset av flyruter, billetter til spesifikke datoer eller andre faste planer. Det gir en annen frihet, og samtidig blir turen og transporten en del av reisen. Her får du ofte opplevd og sett ting du ellers aldri ville gjort.

På bilferier er det en stor fordel å kunne sove i bilen samtidig, fordi du da ikke trenger bekymre deg om hoteller. Det gir enda mer frihet og uavhengighet. Og her kan en caravan eller en campingvogn være en opplagt mulighet. En caravan og en campingvogn er to navn for samme produkt, og her får du altså en vogn som kan festes på bilen som påheng. Det er en fordel dersom du både vil kunne bruke bilen med og uten caravan, og det gjør det mulig å bruke bilen både til hverdag og til ferietransport.

Hos Namsos Fritid kan du finne din nye caravan. De har nemlig et imponerende stort utvalg, og her er det noe for alle behov – uansett om det er din første campignvogn eller om du er erfaren på området. De har modeller i mange forskjellige størrelser og varianter, og du kan velge utgaver med køyeseng eller dobbeltseng, toalett og bad, med fortelt, med TV eller noe helt annet. Blant de mange ulike modeller og varianter kan du helt sikkert finne noe som passer for deg, og hos Namsos Fritid bruker de gjerne deres erfaring og kompetanse til å veilede deg til det helt riktige kjøpet.

Kjøper du din caravan i Namsos Fritid, da er du garantert høy kvalitet. Det gjelder uansett hvilken modell du velger, og du får alltid en konkurransedyktig pris på alle varianter.