hårtap

Hårprodukter kan være med på å hjelpe mot hårtap

Hårprodukter kan være med på å hjelpe mot hårtap

Bekymrer du deg for hårtap?

Mange mennesker, da spesielt menn, går rundt og bekymrer seg for å miste håret. Det er ikke uvanlig at menn (ofte i litt yngre alder) bruker lange minutter (i noen tilfeller timer) foran speilet bare for å se om hårlinjen er lik slik den var dagen før.

Det kan være pinlig å miste håret for mange menn. Noen ser på det å ikke ha hår som en vanlig del av det å bli eldre og derfor bekymrer de seg ikke for det, men mange menn synes dette er ganske ubehagelig. Man føler ofte at man blir en annen person så snart håret forsvinner.

Dersom dette er en ubehagelig tanke for mange menn, så må det være ganske lett å forstå at det å miste håret er noe enhver kvinne vil være livredd for. De fleste kvinner bekymrer seg ikke på samme måte som menn, og grunnen til dette er at hårtap sjelden er så genetisk knyttet til kvinner som det er med menn.

Du trenger ikke bekymre deg!

En del menn mister håret uten at dette kan stoppes helt. Det finnes produkter og kurer for menn som mister håret tidlig, men det er ikke til å komme unna at veldig mange menn ender opp uten hår etter hvert som de blir eldre.

Dette er ikke tilfellet med kvinner, i hvert fall ikke på samme måte. Det finnes kvinner som mister alt håret i gammel alder, men selv da er det vanligste at kvinner beholder håret. Hår er også noe som de fleste kvinner anser som en viktig del av sin identitet.

Men hårtap kan skje hos kvinner også, da spesielt dersom man bruker mye og feil produkter når man vasker eller steller håret. Håret vårt kan bli slitt og ødelagt, noe som betyr at vi må behandle dette med respekt. Dersom du er redd for hårtap, kan en samtale med din frisør være å anbefale, da for å få på plass et produkt mot hårtap.