Kamerastativ

Invester i et kamerastativ fra Coolpriser

Invester i et kamerastativ fra Coolpriser

Når jeg sier investering er det faktisk kanskje litt en overdrivelse. Jeg har akkurat kjøpt et fra Coolpriser og det var ikke så dyrt at jeg ville velge å faktisk kalle det en investering. Det føles som det, fordi det man får gjør at man øker kvaliteten på bildene sine drastisk, men rent økonomisk føles det ikke en investering. Og hvis jeg skal være helt ærlig må det være den helt ideelle følelsen å ha etter å ha kjøpt noe man trenger.

Da vi kjøpte et stativ fra Coolpriser var det fordi vi ønsket å ta mer bilder i naturen og mer bilder når det var dårligere lys ute – sånn som for eksempel å ta bilder om kvelden og natten. Man kan få utrolig fine bilder i de forholdene, men hvis man skal det må man bruke lukkertiden som verktøy. Hvis man skal bruker lukkertiden som verktøy er man nødt til å ha muligheten til å bruke et stativ.

For uansett hvor stabil man selv synes at man er, vil bildene ikke bli som man håper at de vil bli, hvis man ikke bruker et stativ til å løse oppgaven med. Med et stativ kan man få utrolig flotte bilder man ikke ellers hadde klart å skape. Totalt win!

Utforsk nye teknikker med nytt utstyr

Noe av det beste med at vi endelig har skaffet oss et stativ fra Coolpriser er at vi har fått muligheten til å utforske nye teknikker, på grunn av det nye utstyret vi har. Det har faktisk ført til at vi har blitt enda mer interessert i fotografi, fordi vi plutselig har mulighet til å gjøre flere ting enn før.

Noe av det aller beste med å jobbe med foto er jo at man får lov til å utforske det mediet det er og med et stativ er man mye lenger enn uten det!