gitar

Lær deg å spille gitar

Lær deg å spille gitar

For mange er det å spille et instrument noe de øsnker seg. Kanskje spilte man litt når man var liten og har glemt alt siden da. Kanskje ønsket man seg å lære det når man var barn, men man fikk aldri muligheten. Det å lære seg å spille et instrument, eller å friske opp gamle kunster, er noe som kan komme til å bety mye for mange.

Etter det året vi alle sammen akkurat har levd gjennom kan det være en fin måte å håndtere stress på også. Fordi når man skal lære seg å spille et instrument, eller lære seg å lese noter for eksempel, så er man nødt til å være så konsentrert at alt annet liksom faller bort fra fokus.

Og fordi vi alle sammen er så mye hjemme uansett kan det faktisk være et veldig fint avbrekk for de fleste. En pause fra jobb eller nyheter som på mange måter kanskje føles mer verdig enn å se på Netflix. For vi trenger en pause fra jobb og nyheter og det er ikke alltid det å gå en tur føles som det man har mest lyst til, i hvert fall ikke nå midt på vinteren.

Invester i deg selv

Hjemme hos oss har vi begynt med mange fine ting for å holde nivået av stress nede. Kjæresten min kjøpte seg en gitar på https://www.danmusikk.no/musikkinstrumenter/gitar og er veldig fornøyd med det. De hadde både elektriske og akustiske gitarer der og jeg tror at han syntes at det var litt vanskelig å velge, så det kan hende at han ender opp med å kjøpe en til senere.

Stress er ikke noe man skal tulle med, så det å holde seg selv oppe mentalt gjennom denne pandemien kan se ut på mange forskjellige måter. Det å lære seg å spille gitar kan virkelig anbefales.