led lysrør

Lys og varme i hjemmet

Lys og varme i hjemmet

editorial

Lys og varme kan være effektive grep når du skal skape det perfekte hjemmet. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du enkelt kan bruke lys og lamper i innredningen, for å få det uttrykket du er på jakt etter. Kanskje er det ikke så komplisert som du tror? 

Bruk lamper i innredningen 

Man kan nemlig bruke enkelt bruke lamper når man skal endre litt i boligen. Tenk på hvilke lamper du velger når du innreder. Det er nemlig et møbel i seg selv, og på mange måter en slags lysskulpturer som kan gi mye til uttrykket i hjemmet ditt som helhet. Det gjelder kanskje spesielt hvis du velger en eller annen form for designerlampe, som også har konnotasjoner man kan gjenkjenne hvis man er på besøk hos deg.

led lysrør

Det har med andre ord en form for signalverdi, og det er akkurat på samme måte som hvis man har en merkeveske eller lignende – men en lampe er en varig ting, som kan følge innredningen også hvis du flytter. Det er også kanskje akkurat det enkelte elementet som skal til for å binde innredningen sammen på en lekker måte. Er det kanskje akkurat det som mangler? 

Velg mer miljøvennlige lyskilder

Det er også viktig å tenke litt på hva slags lyskilder man velger hvis man vil være litt mer miljøbevisst. Det er jo sånn at man kan velge mellom vanlige lyspærer og det man kaller for led, og det siste er blitt mer og mer populært gjennom årene.

Det er jo sånn at mange aktivt kjøper led lys fordi det er et grønnere valg, men du kan også finne flotte led pærer i riktig lysstyrke og forskjellige farver og uttrykk. Med led lysrør kan du enkelt få det uttrykket du er på jakt etter. Dermed blir det også en smart måte å inkorporere lys og varme i uttrykket i hjemmet.