trapper

Nye trapper i hjemmet

Nye trapper i hjemmet

editorial

Nye trapper kan gjøre en verden til forskjell i hjemmet ditt – uansett om den gamle trappen fra 1. til 2. etasje skal skiftes ut til en ny, eller om du skal ha en flott terrassetrappe for første gang. Les med her og bli klokere på hvordan du kan få nye trapper i hjemmet.

Innvendige trapper til alle behov

Det kan være mange årsaker til at man ønsker å skifte ut en gammel trappe i hjemmet til en ny. Først og fremst kan det være nødvendig hvis den gamle trappen har blitt usikker og slitt ned, men det kan også være av praktiske årsaker eller rett og slett utseende. Eller kanskje du vil etablere en ny trappe, som f.eks. skal føre til en hems.

Innvendige trapper kan gå fra første til andre etasje i hjemmet, eller den kan føre til hems eller til loft. Hems- og loftstrapper vil ofte være rette trapper som nesten ligner stiger, men du kan få innvendige trapper i alle former og størrelser. Det kan for eksempel være L-trapper som har en vinkel, eller de utrolig flotte og elegante spiraltrapper.

image

Få trapper av høy kvalitet

Uansett hvor du skal bruke en trappe og hvordan den skal se ut, så er kvaliteten viktig. Det gjelder i materialene, og i utformingen. Du skal selvfølgelig ha en trappe som både passer til din personlige stil, og som samtidig er praktisk, holdbar og sikker.

Hos StigeFabrikken er de spesialister på trapper, og de leverer både innvendige og utvendige trapper til private hjem, bedrifter og mye mer. De jobber i ulike materialer og kan designe en trappe presis etter dine behov, så du får noe du blir fornøyd med. Her går de aldri på kompromiss med verken produkt eller service, og derfor kan du være helt trygg på å få en trappe av høyeste standard.