frisør

Profesjonell og erfaren frisør

Profesjonell og erfaren frisør

Er du på utkikk etter en ny frisør? Kanskje er det tid til en forandring med ny hårfarge eller klipp, eller kanskje håret bare trenger til litt ekstra pleie? Det er alltid en god idé å ha noen regelmessige besøk hos frisøren, for å sikre at håret ditt er både sunt og flott. Her kan du få frisket opp ditt utseende, prøve noe nytt, eller få gode råd til hvordan du best pleier og styler håret ditt. Og jo bedre du tar vare på håret ditt, jo større sannsynlighet er det for at det holder seg sunt og fint i mange år fremover.

Hos Studio 5 klarer de alle frisøroppgaver i høyeste kvalitet. Det er et frisørstudio som befinner seg rett i Tromsø sentrum. Her tar de imot alle kunder og oppgaver med et smil, og de sørger alltid for å ha kunden i sentrum. Her vil du møte faglig kvalitet i topp klasse, samt utrolig kompetent og serviceminded personale som sørger for å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine behov. Du vil møte frisører med masse faglig og personlig kompetanse samt stor kreativitet, som står klar til å hjelpe deg med det meste. Samtidig er det fokus på velvære og behagelige omgivelser, så ditt besøk hos frisøren samtidig blir en god og avslappende opplevelse.

Så leter du etter en god frisøropplevelse med kompetente frisører, da skal du besøke Studio 5. På deres nettside kan du se et stort utvalg av deres behandlinger, som du kan bestille tid til enten på nett eller i deres app. Du kan dog også ta en snakk med de på telefon eller e-post og høre enda mer om hvilke behandlinger de tilbyr. Du kan selvfølgelig også besøke deres studio for å ta en helt uforpliktende snak med dem, og høre hva de kan gjøre for deg.