skihjelm

Sånn finner du riktig skihjelm

Sånn finner du riktig skihjelm

Det er ikke så vanskelig å finne ny skihjelm som du kanskje tror. Det finnes et stort utvalg av skihjelmer til alle aldersgrupper å velge mellom i dag, og her skal vi se litt nærmere på hva du skal tenke på når du skal velge og finne ny skihjelm – til deg selv eller andre. 

Kan man kjøpe skihjelm på nettet?

Det store spørsmålet mange sitter igjen med når de skal kjøpe skihjelmer og annet utstyr, er om det er noe man kan kjøpe på nettet. Det korte svaret er ja, det kan man faktisk. Men hvordan finner man egentlig den beste skihjelmen online? Det er lurt å vite hvilken størrelse man er i hjelm, og gjerne måle. Det er nemlig viktig at hjelmen sitter godt på. 

Det er jo nemlig ikke sånn at hjelmen bare er mote, det er noe som skal beskytte godt i bakken, og derfor er det viktig å velge riktig passform. Her skal man spesielt tenke på å velge riktig størrelse til barn – det er ikke akkurat med hjelm man skal velge noe å vokse i. Det kan dog være lurt å velge noe der man har plass til en lue eller annen form for varmebeskyttelse på ørene, hvis hjelmen ikke er nok. 

Velg en stilig hjelm 

En hjelm skal selvfølgelig beskytte godt, men det betyr ikke at det ikke er mange stilige hjelmer å velge mellom. Det finnes utrolig mange hjelmer som helt klart er laget for å se stilig ut. En hjelm kan godt være litt ‘bråkete’ i designet, det er nemlig lurt å synes i bakken, så man er godt synlig for andre alpinister. Det gir en ekstra sikkerhet. Derfor kan man finne mange stilige design når man skal velge ny skihjelm, og det kan være lurt å se på hvilke skiklær man har, så man kan velge noe som matcher eller passer sammen.