ph lampe

Sånn innreder du med lys

Sånn innreder du med lys

Lamper er en fantastisk måte å innrede med lys på, som kan skape en ekstra dimensjon i hjemmet når mørket faller på. Kanskje blir lamper litt ekstra viktige i et mørkt land som det vi lever i, der vi er avhengige av kunstig lys store deler av året. La oss se litt nærmere på hvordan du kan innrede med lys. 

Danske designklassikere

Hvis man vil investere i flotte og tidløse lamper, så trenger man faktisk ikke å se lenger enn til Danmark. Danmark er nemlig kjent for fantastisk lampedesign og har laget noen klassikere som er et forjettet kjennemerke i ethvert fasjonabelt hjem. Med en flott ph lampe kan man få det uttrykket man alltid har drømt om, og man vet at man investerer i design som er laget for å vare, og som beholder samme rene stiluttrykk også flere år frem i tid. Det kan nemlig være litt farlig å bare hoppe på den nyeste dillen. Det lureste er i de fleste tilfeller å se på klassikere eller finne lamper som representerer ens smak på en sømløs måte. Det er nemlig sånn at danske klassikere aldri går av moten, og dermed får du et fantastisk uttrykk i hjemmet ditt. 

Finn din stil

Når du skal innrede med lys er det viktig å finne en stil som du føler representerer nettopp deg. Det er ikke noe som man bare gjør helt uten videre. Les deg litt opp på referanser og utvikling innenfor design, og se om det er noen lamper eller lampestiler som sier noe om hvem du er. Da kan du innrede med lys og kjøpe små skulpturer som passer sømløst inn innredningen også når det er dagslys ute. 

Finn de lampene som passer inn i ditt hjem og oppgrader med flott og klassisk design som aldri gr av mote.