nødstarter bil

Tips til din neste roadtrip

Tips til din neste roadtrip

Tips til din neste roadtrip

Jeg har akkurat kommet hjem fra roadtrip og det var virkelig tidenes beste tur. Men en ting jeg var litt nervøs for, bortsett fra at jeg akkurat hadde fått førerkort og nesten ikke kjørt den siste måneden, var om bilen plutselig ikke ville starte en morgen. Nødstarter bil er noe av det jeg ville ønske at jeg hadde tatt med meg på tur, men det visste jeg ikke at var en god idé.

Jeg trengte det heldigvis ikke, men det ville gitt meg litt mer ro i sjelen hvis jeg hadde visst at jeg hadde en, i tilfelle at uhellet var ute. Man vet aldri hva som skjer på roadtrip og nødstarter bil er klart noe å ta med seg, for det er ikke alltid biler i nærheten som kan hjelpe hvis motoren av en eller annen grunn ikke vil starte om morgenen. 

Neste generasjons nødstarter! 

Før måtte man dra meg seg svære, tunge bly-batteri-nødstartere, men den tiden er heldigvis over. Nå kan du få sikre, kompakte og kraftfulle nødstarter til bil som kan nødstarte både små og store biler – så det er perfekt til roadtrip, uansett om du sover i en personbil eller i en liten varebil eller station car som du har bygget om til soverom.

De kan til og med starte både MC, ATV, snøscootere,  båter, bobiler, annleggsmaskiner, lastebiler og andre kjøretøy som benytter et type 12V batteri. Det er mye tryggere å bruke, og det er noe jeg i så fall ville være veldig glad for, for med nødtstarter til bil er vi forhåpentligvis alle sammen førstegangsbrukere når vi trenger det.

Mange ekstra funksjoner

Det er ingen hemmelighet at man ikke orker å ha med seg så mye på roadtrip og heldigvis er det mange ting som har flere funksjoner. Et NOCO Genius Boost er mer enn bare en nødstarter til bil har for eksempel USB-utgang for nødlading av telefoner, nettbrett, MP3-spillere, hødetelefoner,  kamera og alt mulig annet og kan også brukes til kompressor til dekkene, de kan brukestil kaffemaskiner og har innebygd LED-lykt! Hallo road trip liksom?!