knuseverk

Trenger du pukk, singel eller sand?

Trenger du pukk, singel eller sand?

Trenger du pukk, singel eller sand?

På et knuseverk produseres det pukk, singel og sand, som alle kan brukes til en lang rekke av prosjekter både i privat og offentlig regi. Skal du gruse en vei for eksempel, eller fylle eller planere? Uansett hva du skal er det ikke usannsynlig at du trenger stein. Stein er en utrolig fantastisk norsk, naturlig råvare som finnes i overflod i det flotte landet vårt.

Norge er i korte trekk fundert på stein og det er derfor masse fjell å ta av når det kommer til å produsere materialer til byggeprosjekter eller til å lage veier og andre ting. Hvis det er noe du er interessert i eller vil lære mer om kan du lese mye mer på https://www.ulsteinbetong.no/knuseverk der det står mye mer om de kvalitetene knuseverket kan bidra med og hva som er mulig i forhold til de ønskene og behovene man som enten kunde eller bare nysgjerrig kan ha.

Knuseverk i Ulstein Kommune

Ulstein Knuseverk har etablert sitt eget pukkverk som er plassert i Ulstein Kommune, nærmere bestemt på Kvalneset. Det er snakk om en rimelig ny park som kan klare store mengder råmaterialer og produserer utrolige mengder. Et moderne anlegg som dette kan i tillegg produsere de aller fleste fraksjoner av fyllmasser. Med kubiseringsknuseren de har kan de lage flott rør-singel og vei-grus med god drenering. Knuseverkene er en viktig del av norsk næring og tar i bruk en av de beste naturlige ressursene vi har i landet vårt.

Bli inspirert

Hvis du skal sette i gang et byggeprosjekt vet du kanskje ikke alt om hva du kanskje trenger i forhold til stein og hvilke kvaliteter innenfor stein som er mulig å få tak i eller hvordan de skal brukes. Men der kan du heldigvis finne ut mye mer av å snakke med forskjellige fagfolk.